סגירה של שיחות

אתם יכולים לסגור שיחות בכל זמן שתרצו. סגירה של שיחה גורמת להפסקתה, ובנוסף היא מורידה אותה מרשימת השיחות הנוכחית שלכם. כלומר, שיחות סגורות לא מופיעות בעמוד זה.

אתם תוכלו לראות שיחות סגורות, אבל אתם לא תוכלו להוסיף אליהן הודעות חדשות. בסופו של דבר, שיחות סגורות נמחקות, ואחרי שזה קורה, כמובן שלא ניתן אפילו לראותן.

אם תסגרו את השיחה הזו, אתם תצטרכו לפתוח בשיחה חדשה במידה ואתם רוצים להמשיך "לדבר" עם האדם איתו ניהלתם את השיחה. האדם המדובר, יופיע מחדש ברשימת האנשים איתם אתם יכולים לפתוח בשיחה.

אינדקס של כל קבצי העזרה

English Version of this Help page

מסך עזרה, בשפה העברית